Oberhofen Hotel Restaurant

  • Home
  • Oberhofen Hotel Restaurant


A unique location

Overview: This Hotel-Restaurant welcomes you to a privileged location on the banks of the Lake of Thun, offering panoramic views of the lake, mountains and the Bernese Oberland. Allow yourself to be pampered with Italian dishes and wines which are complimented by the stunning lakeside and alpine scenery of the area. The summer months invite guests to enjoy their dining experience on an open-air terrace. Conveniently located between Thun and Interlaken, this Hotel-Restaurant offers an on-site bus stop as well as 19 parking spaces and even 8 boat mooring points.


Oberhofen Hotel Restaurant

Oberhofen Hotel Restaurant


Oberhofen Hotel Restaurant

Hotel Restaurant directly on the Lake of Thun, the «Most beautiful village in Switzerland, 2018».

Price/Details: On request.

Overview: This Hotel-Restaurant welcomes you to a privileged location on the banks of the Lake of Thun, offering panoramic views of the lake, mountains and the Bernese Oberland. Allow yourself to be pampered with Italian dishes and wines which are complimented by the stunning lakeside and alpine scenery of the area. The summer months invite guests to enjoy their dining experience on an open-air terrace. Conveniently located between Thun and Interlaken, this Hotel-Restaurant offers an on-site bus stop as well as 19 parking spaces and even 8 boat mooring points.

·         A mix of Single, Double and Superior-Rooms

·         Total: 24 Rooms / 33 Beds

·         Dining room: 100 Seats

·         Restaurant with sunroom: 150 Seats

·         Terrace: 200 Seats

·         19 outdoor parking spaces

·         8 boat mooring stations

Location: Thanks to its ideal location on the southern bank of the Lake of Thun, Oberhofen enjoys a year-round Mediterranean climate.  The breathtaking summer sunsets combine with unending horizons to convey a sense of peace and serenity.  Fresh lake breezes are complimented by the pyramid-shaped peak of the Niesen mountain offering total relaxation 

Planned Project: Due to a disparity between the size of the restaurant and the number of rooms, a project has been drafted to renovate and repurpose the ground floor into suites.